Hopp til hovedinnholdet

Jeg fant, jeg fant!

Bli med på en skattejakt etter søppel i Grenland! Finner du noe rart, nyttig eller oppsiktsvekkende vil vi gjerne se det, og du er med i trekningen om flotte premier.

Kommunene i Grenland inviterer til storstilt ryddedugnad i Grenland etter påske. I uke 17 er det klart for Ruskenaksjonen og uke 18 er den nasjonale Strandryddeuka. I samarbeid med avisa Varden arrangerer vi bildekonkurransen Jeg fant, jeg fant!

 

Alle påmeldte til disse ryddeaksjonene er hjertelig velkomne til å delta i konkurransen «Jeg fant, jeg fant» - en skattejakt gjennom Grenland.

 

Først må du altså melde deg på enten Ruskenaksjonen eller Strandryddeuka via dette påmeldingsskjemaet. Under ryddeaksjonen tar du bilde av søppel-fangsten, enten med eller uten deltakerne. Bildet legges ut på instagram og merkes med #jegfantgrenland og/eller sendes til epostadressen rydde@varden.no med informasjon om deltakerne, hvor det ble ryddet, hva som ble resultatet og hvem som er kontaktperson.

 

Bildene som sendes til avisa blir lagt ut i egen bildeserie på www.varden.no. Noen av bildene kan også komme på trykk i papiravisa. Innsendte bilder kan også bli brukt på våre nettsider og ulike publikasjoner som f.eks. årsmelding, rig-posten osv.

 

7. mai blir vinnerne trukket ut blant dem som har funnet det rareste, mest nyttige, mest oppsiktsvekkende el. Premiene er to pengepremier a’ 5000 kroner. I tillegg blir det delt ut en rekke kinobilletter i trøstepremie.

 

Håper du vil være med!

 

Klikk her for påmelding til Ruskenaksjonen 2019

 

Klikk her for påmelding til Strandrydding 2019

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.