Hopp til hovedinnholdet

Nedgravde avfallscontainere

Nedgravde avfallscontainere, også kalt dypoppsamlere, er en containerløsning som er skjult under bakken, med moderne utformet innkastsøyle som eneste synlig del. Dypoppsamling av avfall bidrar til et renere og mer estetisk miljø, og øker dermed trivselsfaktoren og gir bedre hygiene.

Hva er en dyoppsamler?

En dypoppsamler er en nedgravd container for oppsamling av avfall. Containeren erstatter løsninger med avfallsdunker og contaiere på bakkenivå, og brukes på de samme avfallstypene.

Dypoppsamleren består av en ytterdel i betong, og en innderdel i stål. Ved tømming benyttes en renovasjonsbil som er bygget spesielt for denne typen løsning. Tømmingen foregår ved at hele innerdelen løftes ut og over bilen, og tømmes via en luke i bunnen.

Dypoppsamlere leveres som standard i 5 m³ volum og dekker derfor et stort antall boenheter. Alternativt kan også beholderne leveres i 3 m³ og 4 m³ volum ved mindre behov.

 

Hvorfor bruke dypoppsamler?

En dypoppsamler er en estetisk mye bedre løsning enn en vanlig stålcontainer, eller en rekke med mindre plastbeholdere. Det eneste som er synlig over bakkenivå er selve innkastet.

En dypoppsamler gir dessuten bedre skjerming mot støy og lukt.

 

Hvordan bruke en dypoppsamler?

På enkelte steder er dypoppsamleren åpen. Det betyr at man åpner luken og legger avfallet i skuffen. På de stedene der dypoppsamleren er låst vil de som skal ha tilgang få utdelt en nøkkelbrikke man låser opp innkastet med.

Alle dypoppsamlerne er merket med hva slags avfall som skal kastes i den gitte containeren. Det er viktig å sortere riktig også her.

 

Godkjente leverandører av dypoppsamlere

 

Namdal Ressurs AS

Morten Munch Erichsen

Selger/Prosjektleder

T: 90851944

morten.erichsen@namdalressurs.no

www.namdalressurs.no

 

EnviroPac AS

Knut Solheim

Kakkelovnskroken 1, Oslo

Postboks 128, Kalbakken

NO 0902 Oslo

T: 06130

M: 906 64 996

knut.solheim@enviropac.no

www.enviropac.no

 

Total Holding AS

Hans Kristian Hansen

T: 69 35 40 60

M: 928 08 935

hans.kristian@total-as.no

www.totalholding.no

 

Strømbergs Plast AS

T: 64 80 29 00

office@strombergs.no

www.strombergs.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.