Hopp til hovedinnholdet

Luke 1

I vår julekalender får du 24 tips om hvordan du kan pakke inn julegavene dine på en personlig, morsom og miljøvennlig måte. Her kommer første tips

 

 

 

I første luke viser vi deg hvordan du kan benytte deg av en gammel pose du ikke har bruk for lengere (kanskje du har en med litt morsomt mønster på til og med), eller en voksduk/plastduk som har gjort sitt og som nå kan brukes til å pakke inn presangene dine med.

Klipp ut en sirkel så stor at den dekker hele presangen din pluss litt til. Knyt den så på toppen med juleband du tok vare på fra i fjor. Tok du ikke var på noe, har du kanskje noen garnrester, taustumper, gummisnor eller en dekorativ teip liggende et sted. Bruk dette til å knyte sammen sirkelen på toppen. Tada!

 

Presangen din er fin, personlig og miljøvennlig.

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

Bjorstaddalen gjenvinningsstasjon
Man - ons og fre: 07:30 - 15:30
Tor: 07:30 - 19:00

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Sorteringsguide

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.