Hopp til hovedinnholdet

Kildesortering i hjemmet

Trenger du gode, praktiske løsninger for kildesortering hjemme? Her gir vi deg noen tips. Det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan bruke.

 

Europris har et godt utvalg når det gjelder avfallbeholdere. Du får kjøpt de i butikk eller på nett.

Oljega har mange ulike varianter av avfallsbeholdere. Her får du også løsninger som rommer litt større voûm samt smarte løsninger som kan integreres i benker og skap. Du får kjøpt de på nett.

Clas Ohlson har en rekke avfallsbeholdere og kildesorteringsmøbler som passer til forskjellige typer kjøkken. Du får kjøpt de i butikk eller på nett. 

Nibu er en stor leverandør av avfallsbeholdere. Her kan du få løsninger tilpasset ditt kjøkken enten det er inne i skap, i skuffer eller i nedfellsløsninger i benkeplaten. Du kan også få kjøpt avfallsbøtter enkeltvis på nett. 

IKEA har en rekke avfallsbeholdere som passer flere typer kjøkken. Her finner du også egnede bokser eller kurver som kan kjøpes enkeltvis. Du får kjøpt de i butikk eller på nett.

Green Ideas har èn avfallbeholder med tre sorteringsrom. Den festes på skapdøren og er praktisk og plassbesparende. Du får du kjøpt den på nett

Staples har et godt utvalg av avfallsbeholdere. Både frittstående bøtter og stativer med dunker som kan settes i kjøkkenbenken. Her kan du også velge flere farger slik at du lettere kan sortere avfallet. Du får kjøpt de i butikk eller på nett. 

NorEngros har et godt utvalg av avfallsbeholdere. Mest utvalg er det av frittstående beholdere i forskjellige farger slik at du lettere kan sortere riktig. Du får kjøpt de i butikk eller på  nett. 

Skeidar sine oppbevaringsmøbler er ikke alltid like praktiske å ha inne i kjøkkenbenken da de kan ta litt plass. De egner seg best hvis du skal ha de stående synlig fremme. Du får kjøpt de i butikk.

Møbelringen sine oppbevaringsmøbler er ikke alltid like praktiske å ha inne i kjøkkenbenken da de kan ta litt plass. De egner seg best hvis du skal ha de stående synlig fremme. Du får kjøpt de i butikk.

Bohus sine oppbevaringsmøbler er ikke alltid like praktiske å ha inne i kjøkkenbenken da de kan ta litt plass. De egner seg best hvis du skal ha de stående synlig fremme. Du får kjøpt de i butikk.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.