Hopp til hovedinnholdet

Yrkesstolthet

Lørdag 20. april kunne vi lese i Varden om to stolte og fornøyde renovatører. Tidligere så var det nok slik at denne yrkesgruppen ble sett litt ned på. Men renovatørene våre er en smart, oppegående gjeng, med utrolig bra arbeidsmoral, og som gjør en veldig viktig jobb. Det er en flott gjeng, vi er svært stolte av!

Fra tid til annen blir det laget reportasjer om renovatørene våre. Jevnt og trutt kommer det også leserinnlegg der de blir takket for en god jobb. Det er så hyggelig å lese dette. Guttene er så positive, og de fortjener den rosen de kan få.

Det handler om å være fornøyd

Vi alle bør kanskje kjenne litt mer på det å være fornøyde og stolte av hvem vi er, og det vi gjør. Så hvis vi kunne hatt en liten del av arbeidsgleden, og yrkesstoltheten disse guttene har, så kunne vi kanskje gjort en enda bedre jobb, og arbeidsdagen vår ville kanskje blitt litt lettere.

 

Utklipp fra flere artikler og leserinnlegg.

 

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

 

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.