Hopp til hovedinnholdet

Vinner av 10 000 kroner i Returkartonglotteriet

Vi gratulerer Anne Lene Ziegler-Olsen som vinner av 10 000 kroner i årets første trekning i Returkartonglotteriet 2018. Det ble en hyggelig telefon til en overrasket men veldig glad vinner.

 

Vi gratulerer Anne Lene Ziegler-Olsen som vinner av 10 000 kroner i årets første trekning i Returkartonglotteriet 2018. Det ble en hyggelig telefon til en overrasket men veldig glad vinner.

Hele familien har brettet og levert mange drikkekartonger, hun innrømmer at store og små begynte å tvile på muligheten for å vinne. Det viser seg tydelig at så lenge du er med er sjansen der, vi oppfordrer alle til å begynne eller fortsette jobben med å skylle, tørke og brette drikkekartongene.

Gevinsten passer veldig fint siden hun akkurat har fylt 50 år og kan unne seg til ekstra.  Pengene kommer også godt med til en planlagt reise seinere i år. Vi gratulerer vinneren!

Returkartonglotteriet har kontinuerlig fokus på kartonginnsamling, denne ordningen har eksistert i forskjellige former i mange år for å motivere folk til innsamling.

 

Klikk på denne linken for å lese om Returkartonglotteriet

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

Bjorstaddalen gjenvinningsstasjon
Man - ons og fre: 07:30 - 15:30
Tor: 07:30 - 19:00

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Sorteringsguide

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.