Hopp til hovedinnholdet

Vinner av 10 000 kr i Returkartonglotteriet

Vi gratulerer Ivar Vatle som vinner av 10 000 kr i Returkartonglotteriet 4.trekning i 2017! Han trodde nesten ikke det var sant da vi ringte for å overbringe den gledelige nyheten, uvirkelig men veldig hyggelig telefon å få rett før jul forteller han.

 

Vinneren kan fortelle at han diskuterte med kona for kort tid siden at de aldri vinner, de har brettet og levert utallige kartonger. Heldigvis bestemte de seg for å fortsette, er man ikke med så kan man ikke vinne sier Vatle. 

Premiepengene skal deles med kona, det er tross alt hun som for det meste skyller og bretter kartongene.

Han oppfordrer alle til å brette og levere drikkekartonger. Den gode nyheten har blitt fortalt til familie og venner, han forteller at det ikke er alle som vet om ordningen for levering av drikkekartonger. Gjør deg kjent med ordningen og sett i gang. Skyll, tørk og brett drikkekartongene så kan det være deg som vinner ved neste trekning!

Returkartonglotteriet har kontinuerlig fokus på kartonginnsamling, denne ordningen har eksistert i forskjellige former i mange år for å motivere folk til innsamling.

 

Vi gratulerer vinneren!

 

Klikk på denne linken for å lese mer om Returkartonglotteriet

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

 

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.