Hopp til hovedinnholdet

Vi vil ha kontakt med flere borettslag

I forbindelse med innføringen av husstandsinnsamling av glass- og metallemballasje vil Øystein og Bjørn ha kontakt med så mange borettslag som mulig, for å finne best mulig løsning for hver enkelt.

Øystein og Bjørn vil ha kontakt med enda flere borettslag

«Alle skal få beholdere, men mange borettslag opplever utfordringer med å finne gode løsninger, derfor reiser vi ut på befaringer, slik at vi finner best mulig løsning for hvert enkelt borettslag.» sier prosjektleder Bjørn Gjersvik (til høyre i bildet).

 

Administrasjon og lang erfaring

Bjørn leder det administrative arbeidet, blant annet med å registrere og sortere henvendelsene som kommer inn via skjema.

Deretter tar Øystein over og kontakter

borettslagene og avtaler tidspunkt. Enten det er morgen eller ettermiddag, så stiller vi opp. Øystein har jobbet med renovasjon i over 30 år og kan jobben sin godt. Det er erfaring som kommer godt med når han er ute og møter borettslagene.

Vår erfaring er at det er veldig nyttig med befaring, og at vi får treffe dere. "Trivelig jobb, så mange koselige mennesker." – Øystein Serkeland.

 

Når vi er på befaring tar vi bilde av steder og noterer ned beste løsning. Deretter blir det lagt inn i våre systemer og gjort klart til utplassering. Slik at når de som skal plassere ut beholderne skal sette dem ut, så vet de nøyaktig hvor de skal stå.

 

Veien videre

Vi skal bruke januar på å jobbe med med å få inn informasjon fra resten av borettslagene, og gjøre klart til enda flere befaringer i februar.

 

Takk til alle vi har hatt befaring med til nå, og har du ikke hatt befaring enda, ta kontakt ved å klikke på denne knappen:

Ja takk, vi ønsker befaring

 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.