Hopp til hovedinnholdet

Utdeling av poser i borettslag

Denne høsten deler vi ut poser til alle leiligheter i borettslag med felles avfallsbeholdere, forutsatt at borettslaget har takket ja til utdelingen. Utdelingen starter i uke 39 og fortsetter til alle har fått.

 

Denne høsten ønsker vi å dele ut en liten forsyning med blå og grønne poser til alle borettslagsleiligheter som deler avfallsbeholdere. Årsaken er at vi ser en nedgang i sortering, og bruk av blå og grønne poser, spesielt i borettslag/sameier med store beholdere.

Mange beboere er flinke til å skaffe seg poser når de er tomme, og mange borettslag er veldig flinke til å forsyne beboerne med poser. Allikevel ønsker vi i år å dele ut poser til alle for å for å sette nytt fokus på kildesortering og for å sørge for at alle får vite hvordan de skal få tak i nye poser når de er tomme.

Alle boenheter vil få utdelt to ruller med blå poser og tre ruller med grønne poser (forutsatt at borettslaget ikke har sagt i fra om at de ikke har behov for utdeling i sitt borettslag).

Det vil i denne omgang ikke bli delt ut poser i borettslag der boenhetene har egen avfallsbeholder, da de selv kan knyte en pose på dunken og få utdelt poseruller.

 

Det er våre renovatører som vil dele ut posene. Utdelingen starter i uke 39 og vil i hovedsak foregå på ettermiddagen/tidlig kvelden.

 

 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.