Hopp til hovedinnholdet

Sortering i hjemmet

For noen kan det være en utfordring å få plass i kjøkkenbenken til kildesorteringen, men ikke fortvil! Jone Samuelsen har løsningen!

Tenk NYTT!

I dag er det nesten like mange varianter av kjøkkenbenker som det er kjøkken. Det er derfor viktig at man tilpasser kildesorteringen etter hva din kjøkkenbenk rommer. Det trenger ikke være så vanskelig å få plass, bare man tenker litt nytt.

Se i kjøkkenbenken til Oddspiller og landslagsspilleren Jone Samuelsen for eksempel. Han har ikke store plassen, men utnytter den godt og får plass til akkurat det han vil, pluss litt til.

Har du et eldre kjøkken, er det ikke alle som er dimensjonert for kildesortering. Heldigvis er det veldig lett å få tak i kildesorteringsutstyr. Utvalget er enormt bare man er villig til å tenke litt kreativt. Har du en liten kurv stående, bruk den til å ha plastemballasje i da vel. Har du en gammel, romslig vase stående, bruk den til å ha restavfall i da vel. Eller gjør som Jone, kjøp sorteringssettet ditt for 179,- på Clas Ohlson.

Er du fortsatt i tvil om hvordan du skal få plass? Vi har samlet sammet et lite utvalg vi mener kan passe flere typer kjøkken HER

Takk for at du sorterer

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.