Hopp til hovedinnholdet

Søppelinnsamling til 180 millioner

I dag ble det undertegnet en stor og viktig kontrakt mellom Renovasjon i Grenland og Norsk Gjenvinning. Norsk Gjenvinning skal de neste åtte årene samle inn avfall fra Bamble, Porsgrunn, Siljan og Skien kommuner.

I november 2014 ble det utlyst en anbudskonkurranse på innhenting av avfall fra de fire Grenlandskommunene Bamble, Porsgrunn, Siljan og Skien. Det var Norsk Gjenvinning som til syvende og sist kom best ut, og i dag 12. mai ble det undertegnet en særdeles stor og viktig kontrakt.

 

 

Ordføreren i Skien, Hedda Foss Five er godt fornøyd med at det er Norsk Gjenvinning som fikk kontrakten. Norsk Gjenvinning har flere avdelinger i både i Vestfold og Telemark, og kjenner Grenlandsområdet svært godt. Noe de ser på som en styrke i forhold til å utføre oppgavene avtalen innebærer.

 

Biogass

For vår del så er signering av denne kontrakten et aldri så lite paradigmeskifte, sier Anne Berit Steinseth, daglig leder i Renovasjon i Grenland.

Kontrakten innebærer blant annet at renovasjonsbilene går over til bruk av biogass. Biogassen renovasjonsbilene skal benytte kommer fra vårt eget biogassanlegg, Greve Biogass. Og råstoffet biogassanlegget benytter er matavfall fra innbyggerne i de fire Grenlandskommunene.

Det er stort at folk nå skal få se et så tydelig resultat av sorteringsjobben de gjør i kjøkkenbenken sin, sier hun.

Kontrakten på innhenting av avfall er vår absolutt største og viktigste kontrakt. Ikke bare i kroner og ører, men fordi jobben som leverandøren skal utføre er utrolig viktig og ikke minst synlig.

 

 

Renovatørene er vårt ansikt utad. Det er de som skal hente avfallet og møte kundene våre. Vi er derfor glade for at vi har fått en samarbeidspartner og renovatører vi har gode erfaringer med og som vi er sikre på vil gjøre en god jobb i årene som kommer, avslutter daglig leder, Anne Berit Steinseth.

 

Arvid Hvarnes, Norsk Gjenvinning. Bjørn Kopstad, Norsk Gjenvinning. Jørgen Pettersen, Norsk Gjenvinning. May Rostad, styreleder RIG. Hedda Foss Five, Skien kommune. Ragnhild Winger, Porsgrunn kommune. Gunn Berit Rygh Holmelid, Siljan kommune. Tor Tollefsen, Bamble kommune.

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.