Hopp til hovedinnholdet

Rødmyr åpner medio april

Nødvendige tiltak og vedlikeholdsarbeid er iverksatt slik at gjenvinningsstasjonen kan åpnes igjen.

For å redusere smittespredningen av korona ble Rødmyr gjenvinningsstasjon stengt 19. mars, i tråd med anbefalinger fra Miljødirektoratet. Vi har vurdert situasjonen fortløpende, og jobber for å kunne åpne gjenvinningsstasjonen igjen snarest mulig.

I tillegg til nødvendig vedlikeholdsarbeid (utskifting av masser, asfaltering m.m.), etableres det et nytt midlertidig kjøremønster, med kømagasin for å forhindre kø og trafikkutfordringer. Vær obs på dette når dere kommer kjørende til gjenvinningsstasjonen.

Det vil være redusert kapasitet, og ber om at folk ikke drar til gjenvinningsstasjonen med mindre det er helt nødvendig. Les mer om rådene fra Miljødirektoratet her: Miljødirektoratet ber folk om ikke å overbelaste avfallsmottakene.

 

Rødmyr gjenvinningsstasjon kan tidligst åpne når arbeidet er gjennomført. Følg med på Koronasmitte - tiltak i renovasjonsordningen i Grenland

 

Gratis levering av hageavfall i Bjorstaddalen

RiG har inngått samarbeid med Bjorstaddalen avfallsanlegg AS om mottak av hageavfall fra privatkunder. Det innebærer at privatkunder kan levere hageavfall gratis, på deres mottak på Vold (mellom Vold og Kilebygda), inntil Rødmyr gjenvinningsstasjon åpner igjen.

Adresse: Kilebygdvegen 104, 3739 Skien

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.