Hopp til hovedinnholdet

Optisk sortering i Porsgrunn til høsten

I disse dager sendes RiG-posten ut til alle husstander i Grenland. Der informerer vi litt om optisk sortering som skal innføres i Porsgrunn til høsten

 

I den første utgaven av RiG-posten 2015 har innføring av optisk sortering i Porsgrunn fått størst oppmerksomhet. I august vil alle husstander i Porsgrunn vil få en startpakke på døra med blant annet blå og grønne poser samt en matavfallskurv. Frem til da vil det komme mye mer informasjon om ordningen. RiG-posten er altså bare en forsmak på hva vi har i vente frem mot innføringen i august. Vi gleder oss og sier som ordfører i Porsgrunn Øystein Beyer sa da vi spurte han om hva han mente om ordningen og at det nå ble lik sortering i hele Grenland:

 "Alle kan vi gjøre litt, sammen blir det ganske mye"

 

 

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

 

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.