Hopp til hovedinnholdet

Nytt mottak for hageavfall på Rødmyr gjenvinningsstasjon

Nå er det etablert nytt mottak for hageavfall på Rødmyr gjenvinningsstasjon. Dette mottaket er for de som kun skal levere hageavfall.

 

Denne våren vil mange hageeiere få gleden av vårt nye hageavfallsmottak på Rødmyr. I 2016 var det 86 603 besøkende på Rødmyr gjenvinningsstasjon totalt. Ca. en tredjedel av disse var besøkende som kun leverte hageavfall. Det nye hageavfallsmottaket er derfor et etterlengtet tiltak som vi tror vil bidra til å redusere kø og kaos inne på gjenvinningsstasjonen. Spesielt i periodene på våren og høsten med svært mange besøkende.

Det nye mottaket er bare for dem som skal levere hageavfall. Innkjøring og registrering av avfallet skal gjøres i luka ved kundemottaket som normalt, men besøkende til hageavfallsmottaket må holde til venstre og følge skiltingen. Det er enveiskjøring inn og ut på mottaket, og ingen mulighet til å snu. Dersom man allikevel ønsker inn på gjenvinningsstasjonen, må man kjøre ut av hageavfallsmottaket, og inn igjen.

Hvis man kommer med blandet avfall vil det fremdeles være mulighet til å levere hageavfallet på gjenvinningsstasjonen slik som før. Da skal man ikke følge skilting til venstre, men holde til høyre slik som tidligere.

Det lønner seg å sortere avfallet riktig før man besøker gjenvinningsstasjonene. Og hvis man kan, så bør man kun ta med seg hageavfall på turen, spesielt i travle perioder.

Vi håper dette tiltaket vil være positivt både for besøkende til gjenvinningsstasjonene, og for trafikkavvikling og naboene i området.

 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.