Hopp til hovedinnholdet

Nytt kømagasin på Rødmyr

På grunn av kø og farlige trafikksituasjoner ved Rødmyr gjenvinningsstasjon er det etablert et 400 meter langt kømagasin.

Kømagasinet er laget for midlertidig å ta unna køen som i disse dager har stått på veien, og vært til hinder for andre næringsdrivende og besøkende på Rødmyr.

Det er satt opp tomme avfallscontainere i en sløyfe inne på området, og sperrebånd er trukket mellom containerne slik at det ikke skal være mulig å kjøre feil. Besøkende må kjøre gjennom hele veisløyfa før de kommer til gjenvinningsstasjonen.

Alt avfall skal sorteres og kastes i riktig container inne på gjenvinningsstasjonen som normalt. De tomme avfallscontainerne langs veisløyfa skal ikke benyttes.

Dersom du besøker gjenvinningsstasjonen bør du være tidlig ute, og ha god tid. Det er begrensninger på antall biler som slippes inn om gangen, og porten til kømagasinet kan bli stengt før stengetid på gjenvinningsstasjonen, for å få alle gjennom i tide uten at driftstillatelsen brytes.

De travleste dagene på gjenvinningsstasjonen er mandag, fredag og lørdag, og trafikken er erfaringsmessig størst på formiddagen mellom klokken 10 og 13. Planlegg besøket ditt godt, sorter avfallet på forhånd og ikke velg den travleste tiden dersom du skal på gjenvinningsstasjonen.

Vi følger fremdeles rådene fra Miljødirektoratet som ber om at avfallsmottakene ikke blir overbelastet. Vi oppfordrer derfor innbyggerne om å ikke besøke gjenvinningsstasjonen med mindre det er nødvendig.

Les mer om rådene fra Miljødirektoratet her: Miljødirektoratet ber folk om ikke å overbelaste avfallsmottakene.

 

Foto: Per-Åge Eriksen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.