Hopp til hovedinnholdet

Juletreinnsamlingen er ferdig

Juletreinnsamlingen ble gjennomført i uke 3, og er nå avsluttet. Hvis du fortsatt har et juletre du vil bli kvitt kan dette leveres gratis på gjenvinningsstasjonene.

Har ikke treet ditt blitt hentet?

Da er den mest sannsynlige årsaken til det vært at renovatøren ikke har sett det. Kanskje har det stått inntil en hekk, stått rett opp og ned i snøen og blitt forvekslet med et tre som skal stå der, blåst bort, snødd ned eller vært fastfrosset.

Selve innhentingen ble utenom ordinær rute og arbeidstid, det vil si på ettermiddag/kveld, i en periode med mye snø, og lange og tunge dager for renovatørene. Dersom trærne ikke har vært satt ut til veg og godt synlig så har de altså ikke blitt tatt med.  

Har du et tre du vil bli kvitt, kan det leveres gratis på en av gjenvinningsstasjonene. Juletreinnsamlingen er avsluttet for i år.

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

Sorteringsguide

Bjorstaddalen gjenvinningsstasjon
Man - ons og fre: 07:30 - 15:30
Tor: 07:30 - 19:00

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.