Hopp til hovedinnholdet

Hjemmekomposteringskurs

Lyst til å ha de flotteste trærne, fineste blomstene og den mest grønne plenen i gata? Bli med på komposteringskurs og lær hvordan du kan utnytte ditt eget matavfall som en ressurs og samtidig bidra til å redusere klimautslippene.

Opptil 30 % av husholdningsavfallet er organisk avfall fra kjøkken og hage. Dette organiske materialet bør føres tilbake til kretsløpet.Gjennom kompostering blir matrester og grønt fra hagen brutt ned og omdannet til kompostjor. Den ferdige komposten er gull verdt som jordforbedring og gjørdsel i hagen. Vil du lære mer om hjemmekompostering og om hvordan du kan ha kontinuerlig tilgang på kompost av beste kvalitet, kan du melde deg på hjemmekomposteringskurset som holdes hos oss 16. og 18. mars. Les her for mer informasjon om kurset.

 

Meld deg på HER!

 

 

Kilde til tekst: Grønn hverdag

bildet

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

 

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.