Hopp til hovedinnholdet

Hjemmekomposteringsavtaler

I disse dager gjennomfører Renovasjon i Grenland en opprydding i eksisterende komposteringsavtaler. Målet er å se hvem som fortsatt er aktive kompostører, hvor mange som har frafalt, og for å bistå de som ønsker å få fart i kompostbingen sin.

Alle registrerte hjemmekompostører fikk et brev i starten av juni, der de skulle gi svar om de fortsatt komposterer, eller ikke. Fristen for svar ble satt til 19. juni, men dersom det er noen som ennå ikke har svart, er det ikke for sent. Ved å følge denne linken finner du et svarskjema: https://rig.no/kompostavtale/avtale-om-hjemmekompostering

 

Flytting

Vi ønsker å minne om at det er abonnentens ansvar å melde om flytting. Dersom abonnenten ikke melder om flytting, blir fradraget på renovasjonsutgiftene værende på den forrige adressen, og abonnenten betaler full renovasjonsavgift, selv om den hjemmekomposterer.

 

Dersom abonnenten ikke lenger har gyldig komposteringsavtale, skal den ikke lenger få fradrag på sine renovasjonsutgifter, og heller ikke få hentet gratis strø. Kompostbingen derimot, tilhører abonnenten, og må gjerne brukes.

 

Besøk 

Hundre heldige hjemmekompostører kommer til å få besøk av en kontrollør, som kommer til å se om komposteringen foregår på riktig måte. Dette er en ypperlig anledning til å motta tips og triks, for å gjøre komposteringen enda bedre. De hundre utvalgte har allerede fått brev i posten, og selv om vi vet at det er mange som ønsker besøk, er det i denne omgang kun disse som får det. Kontrolløren er uniformert i grønne klær og har ID kort.

 

Dersom du har spørsmål relatert til hvordan man skal kompostere og få den til å fungere ordentlig, anbefaler vi at du tar kontakt med en av våre kompostveiledere.

 

 

Lykke til videre med komposteringen!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.