Hopp til hovedinnholdet

Forsinkelse i levering

På grunn av forsinket leveranse av beholdere så rekker vi ikke å dele ut alle beholderne innen 1. juli. Men i løpet av sommeren skal de være på plass.

Hvilke områder er forsinket

Det er i stor grad sentrumsnære områder i Porsgrunn, og noe i Skien som ikke har fått beholdere. Vi startet opp med utkanten og jobbet oss innover. Fordelen er at vi nå har kort vei fra vårt lager på Rødmyr til der vi skal plassere ut beholdere.

 

Kjapp info om den nye beholderen

  • Kun emballasje skal i beholderen. Drikkeglass, vinduer, stekeformer, bestikk og lignende skaper problemer i gjenvinningen.
  • Hver 8 uke kommer vi og tømmer beholderen, tømmekalender kommer på nett, og blir sendt ut til alle postkasser i august.
  • God plass, en vanlig beholder er på 140 liter. Basert på erfaring fra andre kommuner produserer en husstand i gjennomsnitt 40 liter avfall av glass- og metallemballasje i løpet av 8 uker.

 

 

 

Visste du at beholderen er laget av 95% gjenvunnet materiale, og ble fraktet fra Tyskland til Norge på elektrisk tog?

 

 

Mye spennende som skjer fremover

Ved lanseringen av den nye beholderen vil vi også straks lansere vår nye maskot for glass- og metall. Restedyret har vært en stor suksess for å gjøre renovasjon synlig i Grenland, og fra i sommer er han ikke lenger alene, vi gleder oss!

 

 

 

Innsamling av glass- og metallemballasje starter 2.september og beholderen blir tømt hver 8 uke.

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.