Hopp til hovedinnholdet

Fargede avfallsposer

En observant abonnent har gjort oss oppmerksom på at det selges avfallsposer med "feil" farge. Disse posene er blå og ligner til forveksling posen til plastemballasje. Bruk hvit eller andre farger på posen til restavfallet.

Posen på bildet kommer fra en Coop Prix forretning i Skien. Blåfargen på denne kan føre til at den blir sortert som plastemballasje i det optiske sorteringsanlegget. Det er naturligvis uheldig dersom posen inneholder restavfall. Det kan lage krøll i det optiske sorteringsanlegget og "ødelegge" avfall som allerede er sortert og rent.

Renovasjon i Grenland ber om at dere ikke bruker blå og grønne poser til restavfall, selv om forretninger selger det som vanlige avfallsposer.

PS! Det finnes også blå hundebæsjposer. Fint om dere ikke bruker disse heller.

Takk for at dere sorterer riktig!

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

 

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.