Hopp til hovedinnholdet

Familien Johansen vant 10 000 kroner

Merete Johansen med familie var en av vinnerne i Returkartonglotteriet denne gang. Så gøy at jobben vi gjør blir satt pris på, sier hun.

Det var en glad Merete som kom innom oss for å hente det synlige beviset på at hun og resten av familien Johansen hadde vunnet hele ti tusen kroner i Returkartonglotteriet.

Vi har alltid skylt, stappet og brettet kartongene våre, og lagt dem i den grønne dunken for papp og papir, sier hun. Og det gjør vi fordi at vi vil sortere riktig, men også fordi at vi er opptatt av miljøet.

Hos oss er barna oppriktig interessert i kildesortering og passer på at vi gjør det ordentlig. Dette har de lært både i barnehagen og på skolen, legger hun til.

 

Glassus Metallus og resten av oss i RiG gratulerer familien Johansen med den flotte premien, og ønsker dem en riktig god høstferie.

 

Dette er returkartonglotteriet:

Hver eneste kartong er nå et lodd i returkartonglotteriet. Skyll kartongen, press den flat og skriv på navn og telefonnummer på den du ønsker skal vinne.

Leverer du èn kartong er du med i konkurransen om 10 000 kroner.

For å være med i trekningen om 100 000 kroner må du fortsatt skylle, brette og stappe minst seks drikkekartonger i en syvende til en kubbe. For skolemelk-kartonger gjelder fire kartonger oppi den femte.

Kubbene er også med i trekningene om 10 000 kroner.

 

Klikk på denne linken for å lese mer om Returkartonglotteriet.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.