Hopp til hovedinnholdet

Endring av navn på dunkene

Noen av dere har lagt merke til at det er nye navn på dunkene i fakturaen.

 

Renovasjonsdunker produseres i visse størrelser. Det finnes dunker fra 45 liter og opp til mange tusen liter. Noen dunkstørrelser blir ikke lengere produsert samtidig som nye størrelser blir laget.

Dette gjelder blant annet dunken som tidligere het 130 liter. Denne størrelsen har ikke blitt produsert på en god stund og blir ikke bestilt lenger. Dunken er blitt erstattet med en 140 liter. 130/140 liter er det vi betegner som standard.

 

Så hvis du lurer på hvorfor det plutselig står 10 liter mer på dunknavnet i fakturaen, har vi endret navnet for at det nå skal stemme overens med det som faktisk bestilles inn og leveres ut. Det kan hende at du faktisk hadde 140 liter og at det stod 130 liter på fakturaen, og motsatt

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

 

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.