Hopp til hovedinnholdet

Elvefesten 15. august

Lurer du på hvordan en renovatørs hverdag er? Hva betyr det egentlig at man sorterer optisk? Kom på Elvefesten i morgen 15. august så vil vi kunne svare deg på spørsmål du måtte ha

I morgen er det 5. året på rad hvor Radio Grenland arrangerer Elvefesten på Bratsberg Brygge i Porsgrunn. Det er meldt strålende vær i år som i fjor. Så her er det ingen grunn til å ikke få med seg show, konsert, hoppeslottpark, Eliasbåten, konkurranser og mye mer. Fra kl 12 vil du også kunne få med deg Dr. Grønningen Familieshow fra scenen.

Vi vil også i år være tilstede og slå av en prat med de som vil. Er det noe du lurer på i forbindelse med renovasjon er det bare å komme bort til vår stand og vi vil svare deg så godt vi kan på det du måtte lure på. 

I tillegg til dette har vi også noen nyttige overraskelser det kan være verdt å få med seg hjem.

Programmet begynner kl 11:00 med mye morro frem mot "Ta sjansen" kl 16:00. For mer detaljert program kan du gå inn på Elvefesten sin hjemmeside HER.

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

 

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.