Hopp til hovedinnholdet

Dypoppsamling på Mæla

Vi vil gjerne gratulere Borettslaget Mæla I med nye, flotte nedgravde containere. De gamle, store metallcontainerne er borte og området ser nå innbydende og rent ut. Vi oppfordrer andre borettslag til å vurdere samme løsning.

 

De nye containerne er plassert på to ulike steder i borettslaget. På kortveggen ved Gamlegrensa 4 står det en container for glass- og metallemballasje, en container for restavfall og en container for papp og papir. Nedenfor blokka (mellom blokkene) står det to containere for restavfall og to for papp og papir.

Alle containere har elektronisk tilgangskontroll, utenom containeren for glass- og metallemballasje. Dette hindrer uvedkommende fra å «forurense» avfallet.

Løsningen gir også en mye bedre brannsikkerhet i forhold til løse beholdere over bakken. Dypoppsamlere generer mye mindre støy ved bruk og tømming enn ordinære beholdere og stålcontainere.

Under normal drift vil dypoppsamlere også gi mye mindre luktplager i sommerhalvåret enn ordinære beholdere og containere.

Det er fremdeles viktig at alle sorterer riktig og bruker containerne slik de er ment. Klikk her for å lese retningslinjene for bruk av dypoppsamlere.

 

 

 

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.