Hopp til hovedinnholdet

Bli med på Rusken 2019

Karina Wallekjær fra Porsgrunn kommune, Eigil Movik fra Skien kommune, Cathrine Nedberg fra Porsgrunn kommune, Heidi Viki fra Renovasjon i Grenland. Bamble og Siljan er også med i dugnadssamarbeidet, men dessverre ikke tilstede denne dagen.

Kommunene i Grenland inviterer til storstilt ryddedugnad etter påske. Årets Ruskenaksjon går av stablen tirsdag 23. april til søndag 28. april.

 

Innbyggere, lag, foreninger, bedrifter, skoler, barnehager, politikere, vennegjenger og alle som kan krype og gå oppfordres til å sette av noen timer utendørs for å rydde opp i nærområdene våre.

 

Klikk her for påmelding til Ruskenaksjonen 2019

 

Ved påmelding er det svært viktig å melde nøyaktig fra hvor avfallet settes igjen, slik at kommunen finner fram til det og får fjernet det. Avfallet må settes godt synlig ved vegen. Avfallet blir hentet etter avtale, og senest mandag 29. april. Utstyret kan hentes i uke 15, uka før påske.

 

Påmeldingsfrist er 12. april.

 

Ruskenaksjonen er en ryddeaksjon for nærområdene, som gjelder innsamling av småsøppel fra offentlige steder. Hageavfall, avfall fra vanlig opprydding i kjeller, loft o.l. blir ikke tatt med.

 

Når ryddeaksjonen nærmer seg kan påmeldte hente hansker, sekker og vester gratis hos Renovasjon i Grenland (RiG) på Rødmyr i Skien, på Servicesentrene i kommunen og på bensinstasjonene YX Siljan, Esso Myren, Circle K Telemarksporten og Shell Lasses.

 

Påmeldte til Ruskenaksjonen er også hjertelig velkomne til å være med i kampen om heder og ære, penger og kinobilletter. I samarbeid med avisa Varden arrengerer vi bildekonkurransen Jeg fant, jeg fant!

Klikk her eller på bildet for å lese mer.

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

Bjorstaddalen gjenvinningsstasjon
Man - ons og fre: 07:30 - 15:30
Tor: 07:30 - 19:00

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Sorteringsguide

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.