Hopp til hovedinnholdet

Batterijakten 2017

www.batterijakten.no

Bli med i jakten på husholdningsbatterier, Miljøagentene har offisiell startdato 8.mars for Batterijakten!

  • Gode miljøvaner starter i barndommen. I dag kan alle typer batterier leveres til gjenvinning. I 2012 ble rundt en tredjedel av alle batterier levert til gjenvinning, og Norge har satt seg et mål om at 45% av alle batterier skal gjenvinnes innen 2016. Miljøagentene vil bidra til dette!
  • Batterijakten er konkurransen som gir alle fjerdeklassinger sjansen til å lære seg mer om gjenvinning, kretsløpstenkning og hvordan vi kan bli bedre til å ta vare på jordens ressurser. Med Batterijakten kan dere gjøre en enkel og viktig innsats for miljøet mens dere har det gøy sammen. Ved å følge batteriets reise fra innsamling til gjenvinning, får dere et bedre bilde av kretsløpstenkning. Vi håper at konkurransen bidrar til å øke engasjementet for miljøet – et engasjement som varer livet ut. Å se på batterier og annet avfall som ressurser, er noe vi lærer oss i ung alder. Det har vi nytte av hele livet.
  • Batterijakten går ut på å samle inn flest mulig brukte husholdningsbatterier. Det vil si at dere skal samle inn batterier fra husstander og andre private. Altså IKKE fra butikker og næringsvirksomhet, de har en returordning for batteriene.

Les mer

 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.