Hopp til hovedinnholdet

Vi henter juletreet hjemme hos deg

Innsamling av juletre har etter hvert blitt en godt etablert tjeneste i mange av landets kommuner. Nå følger Grenlandskommunene etter, og etablerer en egen rute for innsamling og gjenvinning av brukte juletre fra Bamble, Porsgrunn, Siljan og Skien.

Det eneste du må gjøre er å fjerne all julepynt og sette juletreet ut til vei senest mandag 12. januar kl. 10.00. Renovasjonsbilen tar med seg treet i løpet av uka.

 

En slik ordning har vært etterlyst lenge, og vil være spesielt gunstig for husstander som ikke har anledning eller mulighet for å frakte brukte juletre til avfallsanlegget eller brenne opp treet i egen vedovn. Vi presiserer imidlertid at den nye ordningen er et tilbud til alle!

 

Innsamlede juletre kuttes opp til flis, som inngår i produksjon av biobrensel eller som strukturmateriale ved kompostering. Innsamlingsordningen er med andre ord et godt miljøtiltak – også fordi det den bidrar til mindre biltrafikk ut til avfallsanleggene der husstander tidligere har levert sine juletre.

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

Bjorstaddalen gjenvinningsstasjon
Man - ons og fre: 07:30 - 15:30
Tor: 07:30 - 19:00

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Sorteringsguide

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.