Hopp til hovedinnholdet

Vi deler ut samlepose for elektriske duppeditter

Elektriske duppeditter inneholder farlige stoffer og skal leveres tilbake til butikk, eller på avfallsanleggene. På servicesentrene i Bamble, Porsgrunn, Siljan og Skien vil vi under den nasjonale Operasjon duppeditt kampanjen 1. - 8. november dele ut gratis poser til oppsamling av duppeditter, så lenge lageret rekker

Vi deltok med stand på høstens Handelstevne der hovedbudskapet var Operasjon duppeditt, og bare i løpet av denne uken ble ca 6000 samleposer for elektriske duppeditter delt ut.

Vi håper alle de 10 000 husstandene som i høst vil ha mottatt samlepose benytter seg av denne, og leverer inn alle de elektriske duppedittene som ikke lenger er i bruk.

Elektriske duppeditter må IKKE kastes i restavfallet.

Operasjon duppeditt 1.-8. november 2009

To hele Eiffeltårn av småelektronikk ( EE-avfall ) skal vi samle inn. Operasjon duppeditt er en nasjonal og lokal kampanje for innsamling av EE-avfall. Målet for kampanjen er å bygge kunnskap om EE-avfall samt sette innsamlingsrekord for småelektronikk.

Miljøverndepartementet er Operasjon duppeditts hovedsponsor. Kampanjen skal samle alle gode krefter; kommuner, småelektronikkforhandlere, skoler og enkeltpersoner til en landsdekkende dugnad i høst.

Foruten å sette innsamlingsrekord for småelektronikk, ønsker vi å øke kunnskapen om korrekt innlevering og miljøkonsekvensene ved å ikke levere inn småelektronikk på riktig måte.

Les mer om operasjon duppeditt her.

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

Sorteringsguide

Bjorstaddalen gjenvinningsstasjon
Man - ons og fre: 07:30 - 15:30
Tor: 07:30 - 19:00

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.