Hopp til hovedinnholdet

To glade og miljøbevisste damer vant 10 000 kroner hver i Returkartonglotteriet

Damene Ragnhild Hedlund og Kari Gro Rønningen er to miljøbevisste damer som flittig skyller, bretter og stapper drikkekartonger. Dette arbeidet ble de i forrige uke belønnet for da de fikk overlevert en premie på 10 000 kroner hver. Det er forøvrig andre gang Ragnhild Hedlund har blitt trukket ut som vinner i dette lotteriet.

 

 

 

 

 

Miljøbevisste damer

Ragnhild Hedlund er en engasjert og miljøbevisst dame fra Skien som hjemmekomposterer og tar vare på ting som kan brukes på nytt. Ragnhild har alltid vært opptatt av avfall og gjenvinning, og før optisk sortering ble innført var hun flere ganger i kontakt med kommunen og oppfordret dem til å starte med utvidet kildesortering.

Ragnhild Hedlund skyller, bretter og stapper hver eneste drikkekartong hun har. Dette er altså andre gang på under tre år at hun har vunnet i Returkartonglotteriet. Første gang var i desember 2008.

 

 

 

 

Kari Gro Rønningen er dame fra Siljan som har skylt, brettet og stappet drikkekartonger siden kildesorteringen startet. Hun trodde aldri hun skulle vinne, men syntes det var en stor og hyggelig overraskelse da hun fikk den gode nyheten og beviset på at hun hadde vunnet i Returkartonglotteriet.

 

 

 

 

 

 

Du kan også vinne i Returkartonglotteriet

Alle kan delta og vinne i lotteriet - privatpersoner eller organisasjoner, skoler, barnehager, idrettslag etc. I 2010 deles det ut premier for til sammen 1,6 millioner kroner. Dette er fordelt på 120 premier á kr. 10.000 og 4 premier á kr. 100.000. Kubbene trekkes på 86 forskjellige trekkesteder, spredd over hele landet. Her trekkes mellom en og syv kubber avhengig av innbyggertall, til sammen inntil 188 hvert kvartal. Disse kubbene går videre til nasjonal trekning, hvor det hvert kvartal trekkes ut vinnere.

For å delta må du skylle, brette og stappe seks drikkekartonger i en syvende til en kubbe. Du må skrive tydelig navn og telefonnummer på den de ønsker skal vinne på kubben og legge den i den grønne dunken for papp og papir.

Les mer om Returkartonglotteriet her.

 

 

 

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

Sorteringsguide

Bjorstaddalen gjenvinningsstasjon
Man - ons og fre: 07:30 - 15:30
Tor: 07:30 - 19:00

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.