Hopp til hovedinnholdet

Miljøstasjonen på Herkules fjernes

Herkulesområdet er i stadig endring. På parkeringen mellom Elkjøp og Herkules settes det i løpet av 1-2 uker i gang med anleggsvirksomhet på nytt. Dette innebærer blant annet at miljøstasjonen for glass- og metallemballasje og brukbare tekstiler må fjernes. Så snart det er praktisk mulig vil det bli plassert ut en ny miljøstasjon på området.

Muligheten for å levere glass- og metallemballasje, samt brukbare tekstiler på miljøstasjonen ved Herkules kjøpesenter, benyttes av mange. Herkulesområdet er imidlertid i ferd med å få en ny utforming, noe som innebærer at miljøstasjonen må fjernes for en periode. Glass- og metallcontaineren og Fretex-beholderne vil bli fjernet i løpet av en ukes tid. Foreløpig er det vanskelig å få til en midlertidig stasjon, men det vil bli jobbet med å få til en ny permanent miljøstasjon på området så snart det er praktisk mulig.
Oversikt over steder hvor du kan levere glass- og metallemballasje, samt brukbare tekstiler finnes på tømmekalenderen som er distribuert til alle husstander og på denne nettsiden under fanen avfall og sortering.

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

Sorteringsguide

Bjorstaddalen gjenvinningsstasjon
Man - ons og fre: 07:30 - 15:30
Tor: 07:30 - 19:00

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.