Hopp til hovedinnholdet

Earth Hour - slukk lyset!

Lørdag 26. mars kl. 20.30 skal byer, kommuner, bedrifter, organisasjoner og ikke minst enkeltmennesker over hele verden slukke lyset i én time for klimaet. Earth Hour er den største klimakampanjen noen gang.

I år er målet en milliard deltakere. Årets budskap: Klimautfordringen møter vi sammen. Vis at du vil være en del av løsningen: Slukk lyset for klima og natur - og gjør mer.

Earth Hour er en verdensomspennende symbolsk markering. Alle med tilgang til en lysbryter har sjansen til å bidra. Kampanjen er et globalt og visuelt uttrykk for folks vilje og evne til å stå sammen mot klimaendringer. Budskapet om samarbeid mot klimaendringer gåt både til verdens ledere og til alle oss andre som deltar. Earth Hour gir oss alle en anledning til å gjøre mer, lære mer og kreve mer

WWF ("World Wild Fund for Nature" - tidligere kalt "World Wildlife Fund") er global arrangør med et mylder av samarbeidspartnere verden rundt. På wwf.no/ finner du informasjon fra den norske hjemmesiden. Earthhour.org er forøvrig den offisielle internasjonale portalen til Earth Hour.

Hva gjør vi i Grenland?
Lurer du på hva kommunene ellers gjør for å redusere klimagassutslipp? Informasjon om dette finner du i Handlingsprogram for Framtidens byer for tvillingbyene Skien og Porsgrunn samt i Klima og Energiplanen for Skien og Porsgrunn.

YouTube-videoer om Earth Hour
- Earth Hour 2011 - Official Video
- Earth Hour 2011 - Norsk Video

.

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

Sorteringsguide

Bjorstaddalen gjenvinningsstasjon
Man - ons og fre: 07:30 - 15:30
Tor: 07:30 - 19:00

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.