Hopp til hovedinnholdet

Donald

I et unikt samarbeid med Egmont Serieforlaget er Renovasjon i Grenland med på å gi ut et spesialnummer av Donald Duck. Bladet inneholder originale og morsomme historier om kildesortering og miljø, og skal brukes for å informere skolebarn om kildesortering! Ca 1430 elever i 4.klasse i vårt distrikt vil få bladet utdelt på skolen.

I bladet kan du lese mer om hvordan Donald avslører Nabo Jensen som miljøssynder, om hvordan Petter Smart hjelper ordføreren å bli kvitt Andebys søppelfjell, og om hvordan Hakkespettene Ole, Dole og Doffen oppdager noen svært så hissige fisker i den forurensete Svartsjøen.

Barnehager og skoler eller andre som ønsker å bruke bladet som premier eller på annen måte som belønning for barn som er flinke til å kildesortere kan henvende seg til Renovasjon i Grenland v/Ingeborg Klepp tlf. 35 58 12 49. Vi sender ut så langt opplaget rekker.

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

Bjorstaddalen gjenvinningsstasjon
Man - ons og fre: 07:30 - 15:30
Tor: 07:30 - 19:00

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Sorteringsguide

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.