Hopp til hovedinnholdet

Avfallsanleggene er dimensjonert for biler med en totalvekt på inntil 3500 kg

Avfallsmottaket

Avfallsanleggene i Grenland er etablert for å ta i mot avfall fra private husholdninger levert med mindre kjøretøy og henger. Avfallsanleggene er rett og slett ikke dimensjonert for større kjøretøy som lastebiler og traktorer. Ønsker du å bruke større kjøretøy kan du levere avfallet over vekt på næringsmottaket.

Avfallsanleggene har i underkant av 200 000 besøkende i løpet av året. Det betyr at området tidvis kan oppleves som uoversiktlig og trangt. Større kjøretøy som lastebiler og traktorer vil gjøre området enda mer uoversiktlig. Området er heller ikke dimensjonert for større kjøretøy, og grensen for hvilke kjøretøy som tillates på avfallsanleggene er satt ved kjøretøy med en totaltvekt på 3500 kg.

Vi har forståelse for at det kan virke ulogisk at brukerne må kjøre flere turer med små biler fremfor én gang med større kjøretøy, men på grunn av anleggenes dimensjoner, og for å ivareta sikkerheten og unngå farlige situasjoner må det være slik.

Levering av avfall med større kjøretøy over vekt

Dersom du ønsker å benytte større kjøretøy enten med eller uten henger kan avfallet leveres over vekt på næringsmottaket. Kontakt Norsk Gjenvinning på tlf. 09700 ved eventuelle spørsmål om pris og vilkår ved levering over vekt.

  

Klikk her for å lese alle utgaver av RiG-posten.

Sorteringsguide

Bjorstaddalen gjenvinningsstasjon
Man - ons og fre: 07:30 - 15:30
Tor: 07:30 - 19:00

Rødmyr gjenvinningsstasjon
Pasadalen gjenvinningsstasjon
Man - Fre: 07:00 - 19:30
Lør: 09:00 - 17:00

Eik gjenvinningsstasjon
Tir: 07:00 - 19:00
Tor: 07:00 - 19:00

Vær obs på endringer i forbindelse med helligdager. Les mer her: Gjenvinningsstasjoner

 

Grensen for hvilke kjøretøyer som tillates på mottakene er satt ved kjøretøyer med totalvekt 3.500 kg. Lastebiler og traktorer ingen adgang.

 

Renovasjon i Grenland er nå også på Instagram. Følg oss der for å få med deg oppdateringer, konkurranser og nyttige tips og triks for å gjøre hverdagen bittelitt mer miljøvennlig.
 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.