Hopp til hovedinnholdet

20 tonn bil på glatte og smale veier

En renovasjonsbil veier nærmere 20 tonn og sjåføren har et stort ansvar der han kjører rundt i de mange, smale og glatte veiene i Grenland om dagen. Det betyr at han må kjøre svært forsiktig, og først og fremst tenke sikkerhet. Enkelte steder må han faktisk la være å kjøre den dagen. Ingen vil ha 20 tonn renovasjonsbil skliende i gaten sin blant barn, hus og andre biler. Selv med kjetting kan det være utfordringer.

 

Vinteren er en del av det å bo i Norge. Men heldigvis er det sjeldent det er ufremkommelig på veiene i Grenland. I disse dager er veibanen i enkelte områder ren is.

Det er viktig at alle tar sin del av ansvaret og sørger for god fremkommelighet ved å strø. Men kanskje viktigst av alt er at vi viser tålmodighet både for brøytemannskap, renovatører og når vi selv ferdes på veiene.

Det er jo strødd...

Enkelte tilbakemeldinger vi får går på at folk mener det er en dårlig sjåfør som ikke klarer å kjøre der. Selv om det er strødd, eller vi selv kommer frem med bil, så er det ikke sikkert at det er forsvarlig å kjøre frem med en 20 tonns renovasjonsbil. Denne beslutningen er det renovatøren som må ta, ikke vi. Renovatøren må tenke sikkerhet både for seg selv, bilen og omgivelsene.

Renovatøren kommer

Renovatørene jobber lange dager og så hardt de kan med å få tømt avfallsdunkene våre, men enkelte ganger blir det både store og små forsinkelser. Det må vi ha forståelse for. Vi kan ikke sette hverken biler, renovatører eller andre i fare for at vi skal få hentet avfallet vårt. De kommer så snart de kan.

 

Dersom dunken din står fremme, det er brøytet og strødd, men fremdeles ikke er tømt kan du ta kontakt med kundesenteret og gi beskjed. Kanskje de har en god forklaring på hvorfor, hvis ikke så vil de sørge for at dunken blir tømt snarest mulig.

 

Klikk her for å gi oss beskjed

Du kan evt. sende kundesenteret en e-post eller ringe dem.

E-post: post@rig.no

Tlf: 35 10 10 10

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.