Hopp til hovedinnholdet

Aktuelt

Juletreinnsamlingen ble gjennomført i uke 3, og er nå avsluttet. Fristen for å sette ut treet godt synlig ved vegen var mandag 14. januar kl. 06.00. Hvis du fortsatt har et juletre du vil bli kvitt kan dette leveres gratis på gjenvinningsstasjonene.

Det er dessverre skjedd en feil på tømmerute nummer 17 i Skien. Den kjøres på onsdager, ikke torsdager slik det er merket. Vi beklager.

En renovasjonsbil veier nærmere 20 tonn og sjåføren har et stort ansvar der han kjører rundt i de mange, smale og glatte veiene i Grenland om dagen. Det betyr at han må kjøre svært forsiktig, og først og fremst tenke sikkerhet. Enkelte steder må han faktisk la være å kjøre den dagen. Ingen vil ha 20 tonn renovasjonsbil skliende i gaten sin blant barn, hus og andre biler. Selv med kjetting kan det være utfordringer.

I forbindelse med innføringen av husstandsinnsamling av glass- og metallemballasje vil Øystein og Bjørn ha kontakt med så mange borettslag som mulig, for å finne best mulig løsning for hver enkelt.

Fyrverkeri som ikke har gått av (udetonert) MÅ IKKE i restavfallet, men leveres tilbake til forhandler. Brukt fyrverkeri legges i pose for restavfall, i sort dunk. Avfall som blir satt ved siden av dunken blir ikke tatt med.

Vi minner om at enkelte får endring i tømmedag i forbindelse med julen. Har du tømming på helligdagene, så bør du sjekke når dunken din blir tømt neste gang.

Denne uken ble det sendt ut brev til hytteeiere i Skien kommune vedrørende innføring av hytterenovasjon i Skien.

Tømmekalenderen kommer i posten i løpet av uke 50, men du kan også lese den her på nettsiden vår.

I uke 49 er hageavfallet på Rødmyr stengt på grunn av vedlikehold

I løpet av våren får alle husstander egen beholder for glass- og metallemballasje. Selve innsamlingen starter høsten 2019.

Bilfergen i dokk. Vi henter avfallet i dag 30.10

Vi får dessverre ikke tømt grønne dunker i Haugerødvegen i Skien i dag på grunn av graving

På grunn av veiarbeid kom vi ikke frem for å tømme de grønne dunkene i Frøyasvei og Sivsvei på Stathelle denne uka

På grunn av rasfare i Rørholtveien i Bamble fikk vi dessverre ikke tømt hytteavfallet der i går

Kjøleskap og annet EE-avfall er gratis å levere, og vi har blant landets beste åpningstider på gjenvinningsstasjonene våre

Det er satt ut midlertidige beholdere for glass og metalleballasje ved PP-senteret

På grunn av tekniske problemer med ferja til Sandøya har vi dessverre ikke fått tømt avfallet i dag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.