Hopp til hovedinnholdet

Aktuelt

 

I dag ble det undertegnet en stor og viktig kontrakt mellom Renovasjon i Grenland og Norsk Gjenvinning. Norsk Gjenvinning skal de neste åtte årene samle inn avfall fra Bamble, Porsgrunn, Siljan og Skien kommuner.

Det blir endring av tømmedag for papir/plast på Sandøya denne uka. Onsdag 13. mai blir flyttet til fredag 15. mai

 

Det optiske anlegget i Bjorstaddalen bygges om for å få kapasitet til det kildesorterte avfallet fra Porsgrunn

Bor du i sentrumsområdet i Skien kan du oppleve noe forsinkelser ved tømming av dunken din frem mot 1. juni

Vi gratulerer Solvika i Siljan med flotte dypoppsamlere!

Her ser du hvilke tømmedager i mai det blir endringer på i din kommune

Prognosesenteret hevder at vi pusser opp for flere titalls milliarder i året, men vet vi hvordan vi skal håndtere utstyret vi bruker? Pussefillene for eksempel, kan være selvantennelige brannbomber.

Her kan du se endringene for perioden bilferga er ute av drift

Vet du hva en Grovavfallsrute er? Ikke? Da har du enda større grunn til å være med i konkurransen!

Visste du at det norske landbruket bruker over 12 000 tonn plastemballasje hvert år? Visste du også at det er gratis å levere landbruksplast til gjenvinning? Sørg for å levere plasten din til mottak som har avtale med Grønt Punkt Norge slik at den kan materialgjenvinnes og komme til nytte flere ganger.

Eik gjenvinningsstasjon utvider åpningstidene med en halvtime på morgenen og fire timer på ettermiddagen.

Det snør og det snør! Husk å måke rundt dunkene dine.

Her kan du se endringer av tømmetider i påsken

I disse dager sendes RiG-posten ut til alle husstander i Grenland. Der informerer vi litt om optisk sortering som skal innføres i Porsgrunn til høsten

Finansdepartementet har nå bestemt at det allikevel ikke blir innført noen poseavgift 15. mars

Renovasjon i Grenland (RiG) og kommunene tilbyr et variert utvalg av «avfallstjenester» til innbyggerne i Grenland. Veldig mange av våre kunder er godt fornøyd med tjenestene som tilbys, men noen ganger er kunden misfornøyd – kanskje fordi vi har gjort feil eller fordi betalingen eller tilbudet ikke oppleves som rettferdig. Men betyr det at ansatte på gjenvinningsstasjonene osv. fritt kan trues og trakasseres?

Noen av dere har kanskje lagt merke til at vi har benyttet noen festlige illustrasjoner i det siste? Det er Trysilfrøknas (alias Ragnhild Galaasen Storbæk) streker. Ragnhild er en av Renovasjon i Grenlands fire flotte, "nye" medarbeidere.

Lyst til å ha de flotteste trærne, fineste blomstene og den mest grønne plenen i gata? Bli med på komposteringskurs og lær hvordan du kan utnytte ditt eget matavfall som en ressurs og samtidig bidra til å redusere klimautslippene.

En ny rapport bygget på internasjonal forskning hvor 50 000 europeere har deltatt viser at det er en sammenheng mellom hvor miljøvennlig du er og lykke.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.