Hopp til hovedinnholdet

Aktuelt

Vi henter juletreet ditt i uke 3. Ta av pynt og sett treet ut før kl. 06 mandag 18. januar. Treet må stå lett synlig fra veien, og vil bli hentet i løpet av uken (utenom vanlig tømmerute). Husk at du også kan levere treet gratis på en av gjenvinningsstasjonene i Grenland.

Returpunktet på Kulltangvegen 55 blir tatt bort i morgen.

Tirsdag 15. desember blir tømmekalenderen for 2016 distribuert til alle husstander i Grenland. Dersom du ikke har fått tømmekalenderen i løpet av uken kan du ta kontakt med vårt kundesenter eller laste ned tømmekalenderen fra vår nettside.

Førstkommende lørdag får alle i Grenland juleutgaven av RiG - posten. Vil du tjuvstarte lesingen kan du klikke deg inn her.

Har du ikke fått ny rull med poser selv om du har knytt en pose på dunken din? Vi beklager.

I siste utgave av RiG-posten var det en stor artikkel om ny ordning for innhenting av farlig avfall, småelektrisk og matolje. Her får du svar på noen av spørsmålene som har kommet inn.

For noen kan det være en utfordring å få plass i kjøkkenbenken til kildesorteringen, men ikke fortvil! Jone Samuelsen har løsningen!

En observant abonnent har gjort oss oppmerksom på at det selges avfallsposer med "feil" farge. Disse posene er blå og ligner til forveksling posen til plastemballasje. Bruk hvit eller andre farger på posen til restavfallet.

Fra og med september er det ny tømmedag for papp og papir på Sandøya

Nå henter vi farlig avfall, småelektronikk og matolje fire ganger i året. Første henting er 15. oktober. Husk å bestille henting minst tre arbeidsdager før hentedag. Tjenesten er gratis.

Nå er startpakken delt ut til alle private husstander i Porsgrunn, og mange har startet sorteringen i blå, grønne og "hvite" poser som planlagt. Har du ikke gjort det allerede, så kan du trygt begynne nå.

Lørdag 15. august blir en oppdatert versjon av sorteringsguiden sendt hjem i postkassen din. Ta kontakt hvis du ikke får den.

Lurer du på hvordan en renovatørs hverdag er? Hva betyr det egentlig at man sorterer optisk? Kom på Elvefesten i morgen 15. august så vil vi kunne svare deg på spørsmål du måtte ha

Lørdag 1. august skal alle i Porsgrunn kommune ha fått en påminnelse fra oss i posten.

Vi har trukket en vinner av vår navnekonkurranse!

Spill årets sommerspill Aksjon Fraksjon på telefonen eller ditt nettbrett

Nå kan du kaste glass- og metall ved Rema1000 på Heistad

I dag har vi sendt ut et postkort til alle innbyggerne i Porsgrunn. På postkortet informerer vi litt om tidspunkt for oppstart av optisk sortering og hvordan optisk sortering fungerer.

Vi redder nok ikke verden ved å kildesortere. Men vi vil ikke at du skal være i tvil om at kildesortering nytter. Vi produserer store mengder avfall hver eneste dag, og avfall er en råvare som bør og skal utnyttes. Så hvis alle gjør litt, og sammen med andre klimatiltak blir effekten stor.

Hvert år havner flere millioner tonn søppel i verdenshavene og hvert år dør flere millioner fisk, pattedyr og fugler som følge av dette. Hva kan vi som forbruker gjøre?

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.