Hopp til hovedinnholdet

Aktuelt

 

28.-30. juni holder Rødmyr gjenvinningsstasjon stengt.

Når du sorterer matavfallet ditt, bidrar du til at verden ikke går tom for råstoff. Fra i sommer kjører halvparten av bussene i Grenland og alle renovasjonsbilene til Norsk Gjenvinning på biogass, laget av matavfall fra Grenland.

Tirsdag ettermiddag fikk beboere på Bjørntvedt både diplom og rastebenk som takk for innsatsen de har lagt ned i å få til bedre kildesortering.

Det er ulike typer hyttecontainere i de ulike områdene. På steder der det er en låst dypoppsamler vil hytteeier få tilsendt nøkkelbrikker og informasjon om hvordan dypoppsamleren skal brukes.

Forslag til nye, lokale renovasjonsforskrifter er ute på høring. Frist for å komme med merknader er 15. juni 2016.

Kompostkurs 7. og 9. mars

Det er mange grunner til å fortsette å sortere både drikkekartonger og andre avfallstyper. Gevinsten ved kildesortering er ikke bare reduserte CO2 utslipp, men en rekke gode fordeler du kan lese om i denne artikkelen. 

Det er politisk bestemt at fradraget for hjemmekompostering i Siljan avsluttes fra og med i år.

RiG har laget et fargeleggingshefte vi gjerne vil dele med dere. Heftet kan dere laste ned og skrive ut på egen skriver. En fin vinterferieaktivitet kanskje?

Nå kommer det en ny kuldeperiode med mye vedfyring. Men hvor skal vi gjøre av asken?

14. mars henter vi farlig avfall, småelektrisk og matolje. Dersom du vil at vi skal komme innom deg må du bestille tjenesten. Bestillingsfristen er 8. mars. Tjenesten er gratis.

Renovasjonsforskriftene skal revideres for hele Grenland. Ta kontakt dersom du ønsker å få melding om høringen.

Har du ikke fått ny rull med poser selv om du har knytt en pose på dunken din? Vi beklager.

Vi ber om at dere sørger for snø- og isfrie dunker, og god fremkommelighet. Husk å måke og strø når det er is, slaps og snø!

Udetonert fyrverkeri skal leveres tilbake til forhandler. Fyrverkeri må ikke kastes i restavfallet, i rød boks eller på gjenvinningsstasjonene.

Renovatørene kommer ikke frem med bilene i dette området i 11 måneder fremover.

Vi henter juletreet ditt i uke 3. Ta av pynt og sett treet ut før kl. 06 mandag 18. januar. Treet må stå lett synlig fra veien, og vil bli hentet i løpet av uken (utenom vanlig tømmerute). Husk at du også kan levere treet gratis på en av gjenvinningsstasjonene i Grenland.

Returpunktet på Kulltangvegen 55 blir tatt bort i morgen.

Tirsdag 15. desember blir tømmekalenderen for 2016 distribuert til alle husstander i Grenland. Dersom du ikke har fått tømmekalenderen i løpet av uken kan du ta kontakt med vårt kundesenter eller laste ned tømmekalenderen fra vår nettside.

Førstkommende lørdag får alle i Grenland juleutgaven av RiG - posten. Vil du tjuvstarte lesingen kan du klikke deg inn her.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.