Hopp til hovedinnholdet

Aktuelt

Nå kan du lære hvordan matavfall blir til næringsrik kompost. Som godkjent hjemmekompostør får du både topp kompostjord og lavere renovasjonsgebyr i Bamble, Porsgrunn og Skien.

Fyrverkeri som ikke har gått av (udetonert) MÅ IKKE i restavfallet, men leveres tilbake til forhandler. RiG har ikke lov til å hente inn, eller ta i mot slikt avfall (eksplosiver) på gjenvinningsstasjonene. Udetonert fyrverkeri kan skape brann og farlige situasjoner i renovasjonssystemet. Brukt fyrverkeri legges i pose for restavfall, i sort dunk. Avfall som blir satt ved siden av dunken blir ikke tatt med.

Enkelte gater har dessverre fått feil tømmekalender. Dette er gater som ligger nær grensen Porsgrunn/Skien. Vi har tatt dette opp med distributør og vil forsøke og få ut ny kalender så snart som mulig. Send oss gjerne navn og adresse, så er vi sikre på at vi får sendt deg en ny.

Nå er det jul igjen, og det betyr dobbeltkjøring og endrede åpningstider på gjenvinningsstasjonene. Les mer her.

På grunn av asfaltarbeid holder gjenvinningsstasjonen i Pasadalen stengt 6. til 8. desember.

 

Nå kommer siste utgave av RiG-posten. Denne er verdt å lese. Her står det litt om innhenting av farlig avfall, tømmekalender, juletreinnsamling, sikring av last til gjenvinningsstasjonen og mye mer.

Hold avfallsdunkene, adkomst, private veier og snuplasser fri for snø. Slik gir du renovatørene en enklere arbeidsdag, og avfallsdunkene blir tømt til rett tid.

Noen har kanskje oppdaget at det er blitt endringer av tømmedag for sort og grønn dunk. Her kan du lese mer om saken.

Nå har vi fått nye dypoppsamlere til hytterenovasjon i Brevik!

I samarbeid med Radio Grenland og Coop Extra inviterer vi til pose- og pølsefest torsdag 20. oktober kl. 16-18. Da blir det full fart med både poser, pølser, kildesortering, hoppeslott og mye mer. Radiopatruljen til Radio Grenland kommer også.

I uke 46 kjører vi ny rute på innhenting av farlig avfall, småelektrisk og matolje. Tjenesten er gratis, men du må huske å bestille henting. Bestillingsfrist er 8. november.

Refusjonsordningen for marint avfall er nå åpen for søknader.

Vi har sorteringsguide på mange ulike språk. Nå har vi også fått hurtigguide på spansk!

Vi vil gjerne minne dere på hvordan vi best mulig kan utnytte avfallet vårt.

Renovasjon i Grenland har kjøpt den gamle tomten til Norsk Gjennvinning på Rødmyr. Nå blir det ny gjenvinningsstasjon og mye aktivitet på stedet.

Statsråd Jan Tore Sanner ble godt kjent med Restedyret og gassen den går på da han var på besøk på Rabben sist tirsdag.

Det er studiestart og mange har kanskje akkurat flyttet til Grenland. Her gir vi deg noen tips til sorteringen.

Noen adresser har fått endring i tømmedag og rute. Her kan du sjekke om det er noen endring hos deg.

15. juli 2016 har vi åpnet 4 nye dypoppsamlere for hytterenovasjon på Krøsstangen i Porsgrunn.

I uke 37 henter vi småelektrisk og matolje i tillegg til farlig avfall. Husk å bestille henting, eller lever avfallet gratis på en av gjenvinningsstasjonene. Bestillingsfrist er 6. september.

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.