Hopp til hovedinnholdet

Aktuelt

Norsirk overtar produsentansvaret for plastemballasjen som samles inn i Grenland. Det betyr at plastemballasjen blir behandlet og materialgjenvunnet på samme nivå som tidligere.

Svartangen Maskin melder at de på grunn av gravearbeider må stenge Rødmyrvegen fra torsdag 18/6 kl 18.00 og frem til fredag 19/6 morgen kl 06.00. Benytt innkjøringen fra Hulkavegen, ved Lyngbakken. 

I uke 25 kommer RiG-posten i posten til alle husstander i Grenland. Denne utgaven må leses, her får du gode tips om hvordan du kan bli en matredder og bidra til mindre matsvinn.

I dag fredag, er det stor trafikk og lang kø på gjenvinningsstasjonen på Rødmyr. Det ser ut til å være roligere i Pasadalen, benytt gjerne denne gjenvinningsstasjonen i steden.

Denne våren har vi trukket ut to vinnere i Returkartonglotteriet. Vi gratulerer så mye med premiene på 10 000 kroner til hver. Du kan også bli en vinner: Skyll, brett og stapp.

På grunn av kø og farlige trafikksituasjoner ved Rødmyr gjenvinningsstasjon er det etablert et 400 meter langt kømagasin.

I løpet av kort tid kommer ny hytterenovasjonsbrosjyre hjem i postkassen til alle som har hytte i Grenland.

Vi minner om at det er endringer i tømmedager og åpningstider i forbindelse med helligdagene i mai og pinsen.

I de sorte avfallssekkene ser vi at det ofte gjemmer seg EE-avfall, farlig avfall og annet avfall som skulle vært kildesortert og håndtert riktig. Bruk gjennomsiktig sekk neste gang du skal levere avfall på gjenvinningsstasjonen.

På grunn av mange besøkende og svært stor trafikk, vil det i en periode bli forbudt å ta til høyre når man skal kjøre ut fra gjenvinningsstasjonen på Rødmyr.

Denne uken åpner Eik gjenvinningsstasjon som normalt, men med noe redusert kapasitet. Følg smittevernregler og hold avstand.

Vi anbefaler de som har behov for å levere avfall, å vurdere om Pasadalen gjenvinningsstasjon kan benyttes. Pasadalen har bedre kømagasin, bedre kapasitet og færre besøkende. 

Torsdag 16. april åpner Rødmyr gjenvinningsstasjon. Vær obs på ny midlertidig innkjøring og restriksjoner på området. Følg smittevernreglene og hold avstand.

21. april henter vi farlig avfall, småelektrisk og matolje hjemme hos dem som bestiller tjenesten. Bestillingsfrist er 14. april, bestill henting nå.

Til tross for spesielle dager der mange er hjemme og rydder i hus og hage, så må avfallet sorteres. Løst avfall, sekker og store gjenstander skal ikke i avfallsdunken.

Eik gjenvinningsstasjon åpner igjen tirsdag 31. mars, men kun for mottak av hageavfall. Annet avfall må leveres på gjenvinningsstasjonen i Pasadalen.

Nødvendige tiltak og vedlikeholdsarbeid er iverksatt slik at gjenvinningsstasjonen kan åpnes igjen.

På grunn av spredningen av koronaviruset og stor pågang på gjenvinningsstasjonene, ser vi oss nødt til å stenge Rødmyr gjenvinningsstasjon også inntil videre.

For å redusere faren for smittespredning av koronaviruset, og for at vi skal klare å håndtere avfallet, ser vi oss nødt til å be folk om å ikke besøke gjenvinningsstasjonene akkurat nå.

Utover våren blir tilbudet om hytterenovasjon i Bamble noe endret. En del av de eksisterende returpunktene for hytteavfall blir avviklet, og et par nye kommer til.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.